SIELUNKORU®

Sielunkoru® syntyy kanavoinnin ja oman sielunenergiasi pohjalta. Saat korusta upean työkalun polullesi. Korukivi valikoituu intuitiivisesti ja jokanen koru on ainutlaatuinen. Niin kanavointi kuin korukin luovat saajalleen yhteyttä omaan sisäiseen valoon ja sielun polkuun.

Kanavointi on energian ja sielun lukemista sekä henkiväen tulkkina toimimista. On hyvä muistaa että kyse ei ole ennustamisesta vaan nykytilanteen selkeyttämisestä. Kanavoinnin avulla voit saada selkeyttä sinua mietityttäviin teemoihin ja prosesseihin. Voit halutessasi esittää kysymyksiä tai antaa näkijälle ”vapaat kädet”. 

Sielunkorun kanavoinnissa nostetaan esiin tärkeimmät viestit tähän hetkeen ja kuvataan ominaisenergiaasi. Kokonaisuuden hinta on 149€ (sis. alv.24%)

Näin tilaat sielunkorun

Lähetä viesti sähköpostilla nevattaren@gmail.com

Kerro viestissä nimesi ja yhteystietosi sekä mahdolliset toiveesi/kysymyksesi kanavoinnin suhteen. Saat tilauksestasi laskun, joka täytyy olla maksettuna ennen kanavoinnin ja korun toimittamista.

Kirjallinen kanavointi toimitetaan sähköpostiisi sovittuna päivänä. Sinun ei tarvitse valmistautua kanavointiin etukäteen ja voit viettää päiväsi normaalisti. Kun olet lukenut kanavoinnin, voit keskustella siitä ja heränneistä kysymyksistä viestitse Nevattaren kanssa.

Ihmeakka luo kanavoinnin pohjalta korusi. Saat korun kirjepostilla kotiisi. Hintaan lisätään toimituskulut 6,90e.

Voit käydä katsomassa valmiita Sielunkorujen® kuvia ja tarinoita Instagramin puolelta